Charismatisch duo Frédérique Spigt en Annet Malherbe terug met Elvis Never Left The Building Part II

Na hun succesvolle tour in 2015 zijn Frédérique Spigt en Annet Malherbe terug met een ode aan The King of Rock-’n-Roll. Met Elvis Never Left The Building Part II breiden Spigt en Malherbe hun muzikale bewijsvoering, dat de King nog altijd springlevend is, verder uit. Deze keer vertolken ze het legendarische oeuvre met behulp van het Noordpool Orkest en pianist Roel Spanjers. De twee ‘Queens of Rock-’n-roll’, de pianist, de bigband, de strijkers en de houtblazers touren door het hele land in de maanden november, december en januari.

Hartsvriendinnen Frédérique Spigt en Annet Malherbe besloten in 2015 op initiatief van Spigt de illustere ‘founder of rock-’n-roll’ te eren met een optreden waarover de Volkskrant al meldde: ‘Tot aan de achterste rij rock-’n-rollen op Hound Dog en Jailhouse Rock. Spigt en Malherbe zingen met volle overgave en vormen bovendien een charismatisch duo’. Deze tour bleek een groot succes en bracht menig publiek in de heupwiegende beweging. En dat vraagt natuurlijk om meer.

De iconische zanger Elvis Presley had een grote liefde voor het orkest. Met de show The Wonder Of You van het Royal Philharmonic Orchestra werd al eens de illusie gecreëerd dat Elvis nog leefde. Het publiek zag The King geprojecteerd op een scherm terwijl het orkest de rock-’n-roll een extra opzwepende lading gaf. Nu zal het Noordpool Orkest, onder de bezielende leiding van dirigent Reinout Douma, en soul en rhythm-and-blues pianist Roel – Mississippi – Spanjers, de ideale begeleiding vormen van Spigt en Malherbe.

Dat Elvis nog altijd zo’n grote rol speelt in ons culturele bestaan blijkt uit de film Elvis van Baz Luhrmann die momenteel in alle bioscopen draait en op HBO Max te zien is. Zo kun je eerst in het levensverhaal van The King duiken en vervolgens in levende lijve de kroonluchters van het plafond dansen tijdens Elvis Never Left The Building Part II. Het publiek kan zijn hart ophalen aan prachtige ballades en heerlijke rockers. Wederom verwachten de Queens zalen vol meezingende mensen, dansende dames en huilende heren.

De tour van Elvis Never Left The Building Part II komt naar de volgende steden: Leeuwarden, Stadskanaal, Gouda, Groningen, Hoorn, Zwolle, Wageningen, Steenwijk, Haarlem, Utrecht, Enschede en Rotterdam.

Tickets voor deze voorstelling koop je via de links hieronder.

Tourdata

do 24 nov – Stadsschouwburg De Harmonie, Leeuwarden | Tickets
za 26 nov – Theater Geert Teis, Stadskanaal | Tickets
za 3 dec – De Goudse Schouwburg, Gouda | Tickets
vr 9 dec – MartiniPlaza Theater, Groningen | Tickets
za 10 dec – Schouwburg Het Park, Hoorn | Tickets
di 13 dec – Theater De Spiegel, Zwolle | Tickets
vr 16 dec – Junushoff, Wageningen | Tickets
za 17 dec – Rabo Theater De Meenthe, Steenwijk | Tickets
do 29 dec – Philharmonie Haarlem | Tickets
do 5 jan – TivoliVredenburg, Utrecht | Tickets
za 7 jan – Muziekcentrum Enschede | Tickets
do 12 jan – Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam | Tickets

Credits

Muziek: Noordpool Orkest, Frédérique Spigt, Annet Malherbe
Pianist: Roel Spanjers
Dirigent: Reinout Douma
Producent: Noordpool Orkest
Tourneeplanning en publiciteitsmateriaal: Senf Theater, Delft

Tel. +31 (0)10 592 31 55
www.senf.nl
www.noordpoolorkest.nl